Online Geld Verdienen met de verkoop van e-Boeken!

Oranje
19/05/2017

Wanneer u het leuk vind om te schrijven en graag online wat geld wilt bij verdienen dan kan het schrijven en verkopen van eigen e-boeken zeker een winstgevende methode zijn. U kunt namelijk e- boeken veel goedkoper dupliceren aangezien ze digitaal zijn en dus niet gedrukt hoeven te worden. Daarnaast kunt u via het internet een veel groter publiek bereiken en zijn er meer manieren en methodes om uw boeken te promoten.

Waar over schrijven? Wanneer u een e-boek wilt schrijven is het verstandig om een goed onderwerp te kiezen waar veel vraag naar is en mensen dus ook meer vanaf willen weten. Maar wat is nou eigenlijk een goed onderwerp en hoe kies je een goed onderwerp?

Een goed onderwerp voor uw e-boek

Op het moment dat u een e-boek wilt schrijven zult u eerst een goed onderwerp moeten vinden. Belangrijk is het hierbij om te kiezen voor een thema dat u gewoon aanspreekt en waar u dan ook graag veel over leest en over schrijft. Wanneer u bijvoorbeeld dol bent op honden zou u een boek kunnen schrijven met tips over hoe mensen het beste met de hond om kunnen gaan, hoe die het beste verzorgen en trainen. Wanneer u veel belangstelling heeft voor gezonde voeding en beweging dan kunt u uw afvaltips met anderen delen en hiermee geld verdienen. Het schrijven van een e-boek kan een echte aanrader zijn wanneer u gepassioneerd ergens over kunt schrijven.


eBooks downloaden voor e-reader, tablet, smartphone, laptop en pc

Ebooks zijn makkelijk te downloaden via de verschillende online boekenwinkels en dit wordt ook veelvuldig gedaan. Een ebook word vaak gelezen op een e-reader, smartphone, tablet en ipad maar ook nog steeds vaak op de conventionele computer of laptop is het lezen van e-boeken populair. Vooral omdat er dus geen opstartkosten zijn is voor beginnende schrijvers het schrijven van een e-boek erg laagdrempelig en zonder risico. Dit is anders als bij het schrijven en laten drukken van een fysiek boek aangezien het dan nog maar de vraag is of de gedrukte exemplaren verkocht worden. Tevens is het veel werk om distributiekanalen te vinden ook aangezien de traditionele boekenwinkel steeds meer aan het verdwijnen is uit het straatbeeld.

Het verkopen van e-boeken

Nadat u eenmaal een mooi boek heeft geschreven met een goede kwaliteit is het tijd om geld te gaan verdienen met de verkopen ervan. Het verkopen van een e-boek kan op erg veel manieren. Als eerste is het natuurlijk altijd een aanrader om uw kennissen en vriendenkring op de hoogte te stellen middels een mailing. Zij kennen misschien ook andere mensen die interesse in het boek hebben en hierdoor kunt u dan ook vaak sneller de eerste exemplaren verkopen. We kunnen u aanraden om een persoonlijke website te maken speciaal voor dit boek of voor een verzameling van uw boeken indien die zich in dezelfde niche bevinden. Op uw website kunt u zelf kiezen een eenvoudig betaalsysteem integreren waardoor je geen marge hoeft in te leveren wat vaak wel het geval is wanneer je de boeken via een derde partij verkoopt. Uw website kunt u vervolgens zelf weer promoten op social media en in verschillende online fora. Tevens kunt u middels advertenties uw website promoten. Op de website www.snelgeldverdienen24.nl vind u veel goede tips en informatie over het schrijven en uitgeven van uw e-boek, een echte aanrader indien u snel veel geld wilt verdienen met het uitgeven van e-books!